Kanizsai Dorottya Gimnázium

Szülői on-line kérdőív az iskola digitális oktatásáról és az internethasználatról

2016. április-júniusi időszakban nemzetközi összehasonlító elemzés készül a Digitális Jólét Program és a digitális oktatás tartalomfejlesztése érdekében. Az elemzés része a Nemzeti Oktatási Technikai Felkészültségi Felmérés (NET-R), amely a köznevelési intézmények informatikai infrastrukturális ellátottságát és a digitális oktatás helyzetét méri fel.

A felmérés eredménye egy tanulmány és egyben viszonyítási pont létrehozása is a magyarországi digitális oktatás helyzetéről, fejlesztésének lehetőségeiről, amely a Magyar Állam tulajdonát fogja képezni, és az oktatási államtitkárság is felhasználhatja fejlesztő munkája során.

Jelenleg a felmérés az On-line adatfelvétel fázisánál tart. Az adatszolgáltatás anonim és önkéntes módon történik, de az adatok torzításának elkerülése végett kérjük, hogy a szíveskedjenek minél pontos adatközlésre törekedni.

A felmérés időpontja a 2016. május 9-20. közötti időszak,
amely időintervallumban az on-line felület elérhető lesz.

A felmérés a tanulók szüleit, minden köznevelési intézmény vezetőjét, pedagógusát, oktatást-nevelést közvetlenül segítő munkatársát érinti. A linken jelzett kérdőív kitöltésével Önök hozzájárulnak ahhoz, hogy a közösen segítsük elő a köznevelésben a digitális nevelés fejlesztése irányainak meghatározását.

A Szülői kérdőív ide kattintva érhető elamelynek kitöltési ideje kb 7 perc.


Köszönjük, hogy segítik munkánkat a kérdőív kitöltésével!

Együttműködésünkben bízva, üdvözlettel:


Sipos Imre
Emberi Erőforrások Minisztériuma
köznevelésért felelős helyettes államtitkár

Budapest, 2016. május 9.
 

Szülői információk

Eseménynaptár

Hasznos linkek