Kanizsai Dorottya Gimnázium

Kérjük támogassák adójuk 1%-val a KDG Alapítványait !

Közeledik az éves adóbevallások ideje. Nem szeretjük ezt az időszakot, de talán jobb érzéssel továbbítjuk a bevallást, ha tudjuk, legalább az adónk egy része arra fordítódik, amire szeretnénk.

Bizonyára mindenkinek megvannak a kiválasztott célpontjai, mi azonban most arra kérjük Önöket, hogy ezúttal válasszák a Kanizsai Dorottya Gimnáziumot!

A felajánlásuk nem téveszt célt, mert tanulóinkra fordítjuk, közvetlenül vagy közvetve. Más források híján ebből a pénzből tudjuk támogatni tehetséges, de rászoruló tanulóinkat, és nem utolsó sorban szeretnénk, ha méltóképpen tudnánk megünnepelni iskolánk fennállásának közelgő 100. évfordulóját.

Ha úgy gondolják, adójuk 1% nálunk jó helyre kerül, kérjük, írják be bevallásukban a következő adószámok egyikét:

 
 
Az adó 1%-ról történő rendelkezés menete
 1. Kérjük töltse le és nyomtassa ki az alábbi nyilatkozatok egyikét:
   KDG Szülöi Munkaközössége részére
  A KDG
  Baráti Köre
  részére

 2. Tegye kis borítékba, amelyen kérjük feltünteti az Ön adatait!
 3. Juttassa el ezt a lezárt borítékot munkáltatójához vagy a NAV-hoz  (APEH-hez)!
 4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.
 5. Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2015. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH (NAV) oldaláról. Az adó 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet 2016. május 20-ig. Kérjük, írja be Alapítványaik egyikének az adószámát:
 6. Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2016. május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban vagy elektronikus formában.
Támogatásukat előre is köszönjük!


 

Szülői információk

Eseménynaptár

Hasznos linkek