Kanizsai Dorottya Gimnázium

KDG Szülői Munkaközösségi Bál - 2016

Szülők és tanárok együtt szórakoztak a 99 éves Kanizsai Dorottya Gimnázium 2016. évi bálján, amelynek bevételéből a Szülői Munkaközösség a jövő őszi EUROWEEK rendezvényt támogatja.

A szándék nemes, hisz ez a nemzetközi diáktalálkozó nagyszerű lehetőséget kínál diákjainknak arra, hogy más országokban élő társaikkal találkozhassanak és élővé tegyék nyelvtudásukat.

A szervezők kérését meghallgatva, a korábbi éveknél nagyobb összeg folyt be az SZM számlájára, amit erről a helyről is köszönünk mindenkinek, aki részvételével, felajánlásával, tombolatárggyal, vagy munkájával hozzájárult a sikerhez.

A vígasság helyszíne ezúttal is a Tó Vendéglő volt, így ismerős terepen tölthettük az estét. A műsort iskolánk tanulói szolgáltatták, a megszokott magas színvonalon.
Láthattunk modern és társastáncot, hallhattunk fuvola és énekprodukciót. A Szülői Munkaközösség megjutalmazta a szereplő tanulókat és köszönetet mondott két hamarosan búcsúzó vezetőségi tagnak áldozatos munkájukért. Az elnök Pusztai Krisztina és Varga Zsuzsanna igazgatóhelyettes is leköszön a tanév végén. Krisztina lánya befejezi középiskolai tanulmányait, igazgatóhelyettes asszony pedig megkezdi jól kiérdemelt nyugdíjas éveit.

A talpalávalót a Tequila zenekar szolgáltatta. Aki nem táncolt, annak remek szórakozást kínált a KDG-Casino, Sinkó Andrea tanárnő szervezésében, de sokak örömére nem maradt el a borkóstoló sem, ahol a Varga Pincészet borait ízlelhettük, Tóth Zoltán felajánlásaként.

Módos Tibor igazgató úr árverésre ajánlotta egyik saját építésű elektro-akusztikus gitárját, hogy az érte kapott összeggel támogathassa a  EUROWEEK-et. A licitálás nehezen indult, de aztán meg sem állt 35 ezer forintig.

A folytatásban sor került a tombolahúzásra, ahol szinte mindenki nyert. Gyümölcskosár, tűzoltó készülék, sárvári és balatoni hétvége, könyvek, ajándékcsomagok és utalványok találtak gazdára.

Az asztaloknál vidám beszélgetés folyt, senki sem unatkozott. Észre sem vettük, hogy belefordultunk a következő napba. A töltött káposztát követően asztalt bontottunk, de néhányan még akkor is ropták a táncparketten.


Jövőre, veled ugyanitt, akkor már remélhetőleg egy sikeres Európai Diáktalálkozó után!
 
Szereplők:
Jesztl Fanni        10. K      ének
Boncz Gyöngy    10. K      gitár
Gyurácz Eszter    9. K       fuvola
Horváth Milla és Csárdi Csenge 10. C      Energy Dance Team
(Külső tagok: Kalmár Orsolya, Kótai Dana, Tóth Krisztina, koreográfus: Vörös Orsolya)
Krizsán Dominik  10. A  és Nagy Réka (Paragvári) társastánc, junior világbajnok páros
A műsor szervezője és a zenei produkciók felkészítője: Kocsisné Körmendi Klár
 
A képekre kattintva Galéria nyílik ! laugh
 
2016.12.09. Lovassné Vass Enikő

Szülői információk

Eseménynaptár

Hasznos linkek