Kanizsai Dorottya Gimnázium

Dorottya Bál - 2017

Szeptember óta jobbnál jobb programokon vehettünk részt, és tegnap este (02.10.) elérkezett a híres Dorottya bál, amiről már oly sokat hallhattunk.

A meghívott előadók, akik között sok kanizsais diák szerepelt, káprázatos előadásokkal szórakoztatták a bálozókat. A fellépőket Kovács Virág és Imris Máté konferálta fel, elsőként az Al-Hakim Kerim - Vass Virág párost, akik társastáncukkal mindenkit lenyűgöztek.

Jesztl Fanni énekét Boncz Gyöngy kísérte gitáron, majd egy kisebb műsorváltozás miatt három slam poetry előadással fokozták a jókedvünket. Poór Melánia és rockys társai elérték, hogy az egész terem feszült figyelemmel és tátott szájjal figyelje, kit hogyan pörgetnek, dobálnak.

Az „Új nemzedék” zenekar fellépése megrezegtette a Tó Vendéglő falait. A saját számaik mellett, előadták a „Jó nekem”-et az Ocho Machotól, majd egy Lord szám is felcsendült.

Vacsora közben nézhettük Vincze Dalmát és néptáncos társait. A hagyományos tanár-diák keringőhöz megtelt a táncparkett, ezúttal a diákok táncoltatták meg a tanárokat.

Megkezdődött a mulatság. Mindenki a színpad elé özönlött és jobbnál jobb zenékre tomboltuk ki magunkat. Volt vonatozás és cinegetánc is. Nem sokkal a tombola előtt előkerült a hiányzó fellépő. Horváth Milla, Csárdi Csenge és jazzbalettos társaik leptek meg minket táncukkal.

A tombolán sok értékes nyeremény volt, melyből legtöbbet a tanárok vitték haza, hisz ők vették meg a legtöbb tombolaszelvényt.

Rögtön ezután a bálkirálynő és bálkirály választás eredményhirdetése következett. A bálkirálynői címet Tóth Adrienn nyerte, párja pedig Kiss Péter végzős diák lett.
Az estét egy meglepetés zárta. Tűzijáték festette színesre az eget a Tó vendéglő felett. Ezzel zárult a 2017-es Dorottya bál.

 
2017.02.11.
Éder Annamária 9.KNY

Iskolánk tanulói ismét egy nagyon színvonalas, emlékezetes estén vehetett részt péntek este a Tó Vendéglőben. Igazán szép környezetben ünnepelhettünk, amit a dekoráció még hangulatosabbá tett. Bánhatják azok a diákok, akik nem vettek részt az idei Dorottya Bálon.
 
Kicsit kimozdultunk az iskola falai közül, és elengedhettük magunkat a hét fáradalmai után. Érdekes, szórakoztató és színvonalas műsorok nyitották a bált, melyek megteremtették a megfelelő hangulatot az egyre csak gyülekező, elegánsnál elegánsabb gimnazisták számára. Ezután elfogyasztottuk a finom vacsorát, belibbentünk a táncparkettre, és a tombolasorsolásig meg sem álltunk, roptuk a kitűnő zenékre.
 
Majd az Energy tánciskola következett, és folytatódott a bulizás. Az est zárása pedig egy gyönyörű meglepetés volt, tűzijátékkal kedveskedtek a szervezők a vidám társaságnak.
 
Reméljük mindenki legalább annyira jól érezte magát, mint mi, és még sok ilyen emlékezetes esemény lesz az iskolánk életében!
 
2017.02.12.
Benkő Bianka, Frank Szimonetta 11.B


Köszönjük Szemes Ildikó tanárnő és a diákönkormányzat munkáját. A Bálon készült fotóinkat Galériánkban tekinthetik meg.
Több internetes portálon is tudósítottak a Dorottya Bálról, ahol további fotók is találhatóak:
 

Fotók: Lovassné Vass Enikő és Czirók Dániel


 

Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek