Kanizsai Dorottya Gimnázium

Boros Nóra a kántor

Mindig nagy öröm, ha hírt kapunk egykori diákjaink sikeréről, legyen az egy kiemelkedő kulturális vagy sporteredmény, vagy, ahogy most is, a mindennapi életben vagy a munkában elért siker.

Boros Nóra, aki nemrég megkapta a Nádasdért kitüntetés ifjúsági tagozatának elismerő oklevelét, 2014-ben érettségizett iskolánkban. Az evangélikus gyülekezet fiatal kántoraként szerénység és alázatos munka jellemzi.

Nóra így ír magáról:
„Nádasdon élek a családommal, a településen jártam óvodába és általános iskolába. A középiskolai tanulmányaimat A Kanizsai Dorottya Gimnáziumban végeztem, majd az egészségügy területén tanultam tovább. Mindenképp olyan hivatást képzeltem, képzelek el magamnak, ahol emberekkel foglalkozhatok, így jelenleg az egészségügyben dolgozom, asszisztensként.

A másik hivatásom, és egyben legkedvesebb hobbim, a kántori feladatok ellátása a nádasdi Evangélikus Gyülekezetben. Mindig is közel állt hozzám a zene, a művészetek világa, a rajzolás, kézműveskedés. Szabadidőmben legfőképp ezekkel foglalatoskodom. Illetve szívesen tartózkodom a szabadban. Járom a természetet, többnyire a párommal, aki erdészként tevékenykedik, és még inkább megszerettette velem az erdők világát.”

Gratulálunk Nórának a kitüntetéshez és további sok sikert kívánunk neki az életben!

 
2017.02.05. Lovassné Vass Enikő

   

Hírek, aktualitások

Eseménynaptár

Hasznos linkek