Kanizsai Dorottya Gimnázium

Diáknap - 2017

A tavaszi szünet előtti utolsó nap hagyományosan a diákoké a Kanizsai Dorottya Gimnáziumban. Ahogy már megszokhattuk, idén is változatos programokkal készült a diákönkormányzat Szemes Ildikó tanárnő vezetésével.


Újdonságot jelentett, hogy a Katonasulihoz kapcsolódva fegyverbemutatót, katonai ereklyéket, kitűntetéseket, oktatófilmeket láthattak az érdeklődők, sőt a bátrak és kíváncsiak megpróbálkozhattak a kardforgatással, vagy éppen a kézigránát hajítással is. Menetelést is lehetett tanulni, mert, mint minden, ez is csak kívülről nézve könnyű.

Új elem volt a Fürge Diák Iskolaszövetkezet bemutatója és az elsősegély tanfolyam is. Persze nem maradhatott el a húsvéti barkácsműhely, a zenetanoda és az Activity sem, nem is beszélve a sportversenyekről.

Aki felfrissülésre, vagy csak egy kis édességre vágyott, betérhetett a KDG-Café-ba egy finom kapszulás kávéra, vagy házi készítésű sütire.

A fő attrakció a 10. K osztályos Bakonyi Dorottya lovas bemutatója volt a parkban. Varázslatosan bánik a lovakkal, hatalmas élményben volt része azoknak, akik látták és hallották őt. Aki akart, talált magának hasznos elfoglaltságot!

Köszönet mindazoknak, akik részt vettek a diáknap megszervezésében és lebonyolításában!

Többek között:
KDG Diákönkormányzat, KDG tanári kara, Szombathelyi Mentőállomás, Szombathelyi Kiegészítő Parancsnokság, Győri Kiegészítő Parancsnokság, Fürge Diák Iskolaszövetkezet, Lamarider.

Kérjük tekintsék meg Galériánkat, ahol sok fotó található a Diáknapról!
 
2017.04.13. Lovassné Vass Enikő

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek