Kanizsai Dorottya Gimnázium

Kézilabda Diákolimpia – Megyei döntőben a KDG!

A Szombathelyi Aréna Savariában került megrendezésre a 2018-2019-es tanév Kézilabda Diákolimpia Városi döntője, melyre Szombathely középiskolái közül a Kereskedelmi, a Savaria, az NLG és a KDG leány csapatai neveztek. A sorsolás alapján minden iskola három mérkőzést játszott és a végén két csapat jutott a megyei döntőbe.

A papírforma alapján az első mérkőzés kétesélyes volt. Hatalmas küzdéssel és akarással győzte le a KDG a Kereskedelmi csapatát:
KDG – Kereskedelmi: 16-15.

A második mérkőzésen a Nagy Lajos Gimnázium csapata volt az ellenfél. Nagy lendülettel kezdett ellenünk az NLG és több góllal elhúztak, de lányaink nem hagyták magukat, és tisztesen helyt álltak! NLG – KDG: 21 – 19

Az utolsó, a Savaria elleni győzelemmel a KDG-s lányok kiharcolták a továbbjutást, és ezzel a Megyei Diákolimpia döntőjén való részvételt.
KDG – Savaria: 9 – 5

Gratulálunk a csapat tagjainak:

Bozzai Zsófia 10.K, Dugmanits Sára 10.A, Hittér-Szabó Dominika 10.A, Horváth Alexanrda 12.C, Horváth Réka 11. C, Horváth Vanda 10.A, Molnár Martina 12.A, Nagy Tünde 9.C, Németh Fanni 11.C, Szekeres Szederke 9.K, Szmolek Apollónia 10.B.
 


További sikeres szereplést kívánunk!

 
2018. október 22. Horváthné Baumgartner Eszter

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek