Kanizsai Dorottya Gimnázium

MÁSKÉP(P) - Helytörténeti fotó- és filmpályázat diákoknak

Kedves Pályázó!

Mutasd be, neked mitől szép a „Nyugat királynője”!
 
Ragadj fényképezőgépet, kamerát vagy mobilt! Légy kreatív, fedezd fel a város egyediségét, és nyerd meg a számos díj egyikét!
 
A Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Szombathelyi Szépítő Egyesület helytörténeti fotó- és filmpályázatot hirdet általános és középiskolás, valamint főiskolás és egyetemista diákok részére.  A Te részvételedre is számítunk!

Nincs más dolgod, csak lefotózni, vagy kamerával rögzíteni a megyeszékhely számodra legérdekesebb helyeit, épületeit, utcáit, természeti értékeit, neves rendezvényeit, esetleg közéleti személyiségeit. Ha szombathelyi vagy, akkor bizonyára jól ismered a várost. Amennyiben pedig kollégistaként vagy bejáróként töltöd itt mindennapjaidat, itt az idő, hogy felfedezd a megyeszékhely rejtett zugait. Készíthetsz városképet, illetve portrét dokumentálási szándékkal.

Ha akarod, egymás mellé állíthatod a múltat és a jelent, mint a napjainkban oly népszerű Egykor és ma sorozatok a nyomtatott és elektronikus sajtóban. Ha a filmezés mellett döntesz, a fenti témákban készíthetsz etűdöt, dokumentumfilmet vagy riportot.  Rád bízzuk a döntést.

Egy pályázó mindkét kategóriában nevezhet. Nevezési díj nincs.

Az elkészült pályamunkákat szakértők bevonásával, kategóriánként és korosztályonként értékeljük.

A zsűri első, második és harmadik helyért járó - 20.000 - 5.000 Ft-os - díjakat, valamint különdíjakat oszt ki. Az alkotásokat a könyvtárban, valamint Szombathely és a városkörnyék több iskolájában és közintézményében vándorkiállítás és vetítés keretében mutatjuk be.

A rendezvény főtámogatója: az OTP Bank Nyrt
További támogatóink A-Z Net Kft, Szombathelyi Szépítő Egyesület, Libri, Hírlevél Plusz, Vaskarika.hu, Nyugat.hu és a Berzsenyi Dániel Könyvtár.
Beküldési határidő: 2016. december 10.

A pályázati feltételek, illetve a nevezési lap a http://www.bdmk.hu/maskep honlapon érhető el.
A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás kérhető: Szalainé Bodor Edittől vagy Boros Ferenctől a maskepszombathely@gmail.com


 
2016.09.15. Lovassné Vass Enikő
   

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek