Kanizsai Dorottya Gimnázium

Ingyenes Office 365 letöltés tanulóknak és tanároknak a Tisztaszoftver program által

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja.
A Microsoft Digitális Oktatási Alapcsomagjának újabb elemeként most minden tanuló/hallgató és tanár ingyenesen töltheti le és használhatja az Microsoft Office legújabb, jogtiszta verzióját az Office 365 ProPlus programcsomagot, amely akár 5 számítógépre és mobil eszközre is telepíthető!

Az Office 365 Pro Plus csomag tartalmazza minden olyan alkalmazás – többek között a Word, az Excel, az Outlook, a PowerPoint vagy a Publisher – legfrissebb verzióját, amelyek tanulmányaik során támogatják a gyerekeket, magabiztos felhasználói tudást adnak, hosszú távon pedig a jövőbeni foglalkoztathatóságukra is hatást gyakorolnak.
 
A Tisztaszoftver Program célkitűzése a diákok támogatására és motiválására irányul egy olyan, legális szoftver használatával, amely megkönnyíti a mindennapi tanulást, az otthoni munkát és a közösen végzett feladatok ellátását, valamint megismerteti a diákokkal a jogtiszta szoftverhasználat előnyeit.

A jogtiszta szoftver ingyenes letöltéséhez nincs más teendő, mint regisztrálni az alábbi linken az oktatási azonosító megadásával: www.o365.educatio.hu

Az Office csomag regisztrációjában és a telepítésben az itt található videó lesz segítségükre.

 
 
2016.08.22. Forrás: Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
   

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek