Kanizsai Dorottya Gimnázium

Pályázatok diákoknak

Versmondó találkozót középiskolásoknak

2014.10.08.

A Balogh József Öröksége Alapítvány idén is, megrendezi a megyei szintű versmondó találkozót középiskolások részére, melyre  2014. december 14. 10 órakor kerül sor a Weöres Sándor Színház Stúdiószínpadán Szombathelyen. A versmondásra jelentkezőknek az első fordulóban egy szabadon választott verset, majd a zsűri értékelése alapján a második fordulóba továbbjutottaknak egy Balogh Józseftől származó szabadon választott verset kell elmondaniuk neves színművészekből, szakemberekből álló zsűri előtt.

Ösztöndíjpályázat BSc képzésre a Babson College-on (USA)

2014.08.27.

A Kronospan Alapítvány - a Kronospan a világ vezető, faipari laptermékeket gyártó vállalata, helyi képviselője a Falco Szombathelyen - tanulmányi ösztöndíjra írt ki pályázatot, mellyel évente egy ifjú tehetségnek biztosít lehetőséget, hogy megszerezze a Bachelor végzettséget az amerikai Babson College főiskolán. A Kronospan Alapítvány a kiválasztott diáknak a négy éves tanulmánya során felmerülő összes költségét fedezi, ide értve a tandíj, lakhatás, tankönyvek, egészségbiztosítás valamint az Amerikába való utazás és hazautazás költségeit is.

Ide várjuk a Diákjaink írásait

2014.08.23.

Szeretnénk ezen a helyen lehetőséget biztosítani Diákjainknak, hogy a KDG honlapon keresztül az interneten is megjelentethessék írásaikat utazásaikról, iskolai élményeikről, szerelemről és mindazokról a dolgokról, amelyet fontosnak tartanak megosztani társaikkal és a világgal.   Természetesen ide várjuk az irodalmi műveket is: a verseket, a novellákat és kisregényeket, hogy azokat mások is olvashassák majd.   Kérem szíveskedjenek elektronikus úton, emailben (World, PDF, egyszerű szöveg) eljuttatni hozzánk az elkészült alkotásokat.   A postaládánk címe: kdg@kdg.sulinet.hu   Nagyon köszönjük !

Oldal

1 2 3  

Diákélet

Eseménynaptár

Hasznos linkek